Sorteer op:
Toon:

Natuurlijke verzorgingsproducten kopen?

Natuurlijk wilt iedereen goed voor de dag komen. Dit doen we onder andere door ons gezicht en huid goed te verzorgen. Zo worden er dagelijks verzorgingsproducten gebruikt door vele mensen. Echter is het wel zo dat deze verzorgingsproducten vaak niet goed zijn voor het milieu. Daar is bij The Green Ivey iets op bedacht! De producten die hier aangeboden worden, zijn allemaal natuurlijke verzorgingsproducten. Dit houdt in dat al onze natuurlijke huidverzorgingsproducten gemaakt zijn van biologische, ecologische en milieuvriendelijke producten. 

Goed verzorgde huid met natuurlijke huidverzorgingsproducten

Een gladde huid begint natuurlijk met een goede verzorging. Wil jij graag je huid verzorgen en tegelijkertijd rekening houden met het milieu? Dan kun je hier een fijne natuurlijke verzorging aanschaffen. De huidverzorging die bij The Green Ivey aangeboden wordt, is erg zacht. Was je gezicht bijvoorbeeld met een heerlijke gezichtsreiniger in schuim die rijk is aan vitamines en andere natuurlijke stoffen. Deze stoffen hebben een kalmerend effect en daarnaast wordt je huid heerlijk zacht en glad.

Weg met schadelijke stoffen

De producten die we bij The Green Ivey aanbieden, bevatten geen schadelijke stoffen. Dit houdt in dat hier geen chemicaliën in verwerkt zijn en de producten gemaakt worden van natuurlijke producten. Dit kunnen onder andere oliën en kruiden zijn. Natuurlijke stoffen zijn namelijk veel beter voor je huid en je helpt daarbij het milieu ook nog eens omdat deze de aarde niet vervuilen. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten omdat ze weten waarom diverse stoffen in normale producten schadelijk zijn. Een van deze stoffen zijn parabenen, die tegenwoordig al in veel Europese landen verboden zijn. Parabenen zorgen er namelijk voor dat je hormonen verstoord worden.

Van productie tot gebruik milieuvriendelijk

De natuurlijke verzorgingsproducten die aangeboden worden in onze webshop zijn stuk voor stuk van oogst tot product op een ecologische, biologische en milieubewuste manier geproduceerd. Hierdoor weet jij zeker dat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu en een goede toekomst voor de wereld. Producten die zoal gebruikt worden voor de natuurlijke verzorging zijn zeewier, kruiden, kaviaar en andere planten die wild geoogst zijn. 

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een beter milieu en een stralende huid hebben? Kijk dan eens rond in onze webshop en vind de best passende huidverzorging voor jouw type huid! Voor je het weet straalt je huid weer door het gebruik van de natuurlijke en biologische producten.

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes