Over ons

English? Click here!

Hallo! Mijn naam is Carrie, afkomstig uit Groot-Brittannië. In 2003 ben ik hier in Nederland getrouwd, waarna ik hier ook ben gaan wonen. Sinds de geboorte van mijn zoon is mijn blik op de wereld veranderd. Nu zijn we enkele jaren later en heb ik beslist om te proberen zelf mijn steentje bij te dragen voor een betere wereld. 

Door de groei van onder andere sociale media, internet en mobiel merken we de vele goede en positieve zaken in de wereld. Spijtig genoeg hebben deze goede zaken vaak ook een keerzijde: een gigantische zee van plastic en de verwoesting van het tropisch regenwoud zijn er slechts twee van.

Soms lijkt het makkelijker om de tv en smartphone uit te zetten, omdat het zorgen voor een ommekeer vrijwel onmogelijk lijkt.  Echter zijn er veel dingen die we wél kunnen doen, ook al lijkt het slechts een druppeltje in de oceaan! 

De keuze voor gerecycleerde en herbruikbare producten die duurzaam geproduceerd zijn is al een mooie start. Het vergt geen grote inspanning, het hoeft niet onbetaalbaar te zijn én het is beter voor ons!

 

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes