Onze merken

English? Click here!

Benieuwd naar de merken die we bij The Green Ivey aanbieden? Lees dan snel verder. Alle merken zijn zorgvuldig uitgekozen omdat deze elk, op een eigen manier, bijdragen aan een betere wereld.

Ecologische stoffen van Ekelund

Dit Zweedse merk creëert inspirerende ontwerpen en zet grote stappen om haar milieugerelateerde doelen te behalen. Dit ten behoeve van zowel zichzelf als natuurlijk de hele wereld. Sinds 2016 heeft de organisatie de GOTS certificering in handen. Ekelund begrijpt dat het tijd nodig heeft om de wereld te laten herstellen en gelooft dat dit kan door een balans te vinden in het gebruik van de grondstoffen van de aarde. We moeten allemaal ons steentje bijdragen, want kleine individuele acties zorgen voor het totale resultaat dat nodig is.

Textiel van plastic flessen van Weaver Green

Weaver Green produceert producten van een zacht textiel, dat gemaakt wordt door het recyclen van plastic flessen. Het heeft 7 jaar geduurd voordat ze de perfecte textiel konden produceren die onder andere in de wasmachine kan, goed voor het milieu is, gebruikt kan worden door mensen met allergieën, vlekbeschermend is én geschikt is voor huisdieren. De textielen van Weaver Green zijn dus perfect geschikt voor iedereen.

Ecologische verzorgingsproducten van Natura Siberica

De natuurlijke cosmetica wordt gemaakt van wilde kruiden, grassen en planten uit Siberië en omgeving. De planten die groeien in Siberië kunnen bloeien in het zeer complexe en extreme klimaat, waardoor ze unieke kenmerken hebben ontwikkeld. Naast dat deze cosmetica dus erg effectief is, is deze ook nog eens ecologisch gecertificeerd. 

Eerlijke kinderkleding van Sense Organics

Dit merk verkoopt Fair Trade kinder- en babykleding tegen een betaalbare prijs. Er wordt samengewerkt met partners in India en Sense Organics biedt fysieke support voor deze partners wanneer ze in India zijn. Het merk gelooft sterk in een Fair Trade werkomgeving en ethische waarden. Ook werken ze samen met andere organisaties die een vergelijkbaar doel hebben, om samen bij te dragen aan een betere wereld.

Aardewerk van Twinning company

Niet alleen is het aardewerk van Twinning company decoratief en functioneel, maar ook worden er enkel natuurlijke materialen gebruikt. Er wordt verzekerd dat er geen sprake is van kinderarbeid en dat de makers een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Er wordt gehandeld zonder tussenpersonen en Twinning company draagt haar kennis van de Westerse markt over op de makers.

Natuurpapier van Olino Paperworks

Olino Paperworks is een importeur en groothandel voor natuurpapier producten. De producten worden geïmporteerd uit onder andere Thailand, Japan, Nepal, India en Bhutan. De papieren zijn milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en vrij van zuren. Elk product wordt volledig met de hand gemaakt en alle fabrieken waar de producten worden gemaakt, worden regelmatig bezocht door Olino Paperworks. Zo blijft de organisatie streng controleren dat er geen sprake is van kinderarbeid en de werkomstandigheden goed zijn.

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes