Natuurlijke cosmetica kopen? 

Je huid is de belangrijkste en grootste orgaan en daar moet je natuurlijk voorzichtig mee omgaan. Het gebruiken van natuurlijke producten brengt een hoop voordelen met zich mee. Wat dacht je onder andere van minder huidirritaties en een beter milieu en toekomst? Natuurlijke cosmetica  werkt net zo goed, of zelfs beter, dan wat je nu gebruikt. Waar wacht je nog op, stap nu over op natuurlijke cosmetica en ervaar het zelf!

Wees lief voor je huid 

Met zorg hebben wij de beste natuurlijke cosmetica producten voor jou geselecteerd. Dat houdt in: uitsluitend gebruik van natuurlijke stoffen en géén gebruik van synthetische stoffen. Een natuurlijke stof is een grondstof die direct uit de natuur komt. Wij kunnen jou garanderen dat onze producten altijd 100% natuurlijk, dierproefvrij en gecertificeerd zijn. In een milieuvriendelijke verpakking wordt de bestelling naar jou toegezonden! 

Natuurlijk zuiver, hét adres voor natuurlijke cosmetica 

The Green Ivey is hét adres voor natuurlijke producten en zo ook voor natuurlijke cosmetica producten. Wij respecteren jouw huid, de gezondheid én het milieu. Dat is wat wij noemen: natuurlijk zuiver. De natuur wordt hierdoor minder belast en ook komen er geen bestrijdingsmiddelen in het milieu. Voor jezelf is het beter, omdat het vaak zachter is voor je huid.  In niet natuurlijke cosmetica producten zitten vaak schadelijke stoffen, zoals: minerale oliën, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, siliconen, phtalaten, paraffine en noem maar op. Daarbij neemt je huid veel van die stoffen op die in je lichaam terechtkomen en dit geldt dus ook voor chemicaliën die in de producten zitten die je op je huid smeert.

Contact opnemen? 

Mocht je verdwalen in ons ruime aanbod aan natuurlijke cosmetica producten of heb je simpelweg advies nodig, neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken of door een mailtje te sturen. Net wat jij fijn vindt! De medewerkers van de klantenservice staan jou graag tijdens kantooruren te woord. Wij streven ernaar om jou zo goed als mogelijk te helpen! 

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes