Sorteer op:
Toon:

Duurzame kinderkleding kopen?

Duurzaamheid, een onderwerp dat steeds vaker op de dag van vandaag aan de orde komt. Het wordt steeds vanzelfsprekender om bewust om te gaan met het milieu en de wereld om ons heen. Als ouder zijnde wil je dit gedrag natuurlijk ook graag aan jouw kinderen overdragen. Dit kan je doen door ze uit te leggen dat de lampen in huis niet vanzelf branden, maar ook door ze duurzame kinderkleding te laten dragen. 

Hippe mode met respect voor milieu en mens

The Green Ivey wilt laten zien dat hippe mode kan samengaan met respect voor mens en milieu. Verreweg wordt de meeste kleding gemaakt onder gebrekkige arbeidsomstandigheden. Denk maar eens aan al die grote winkelketens die wel 12 keer per jaar hun collectie veranderen. Voor weinig geld shoppen mensen hier een nieuwe outfit bij elkaar, zonder enig besef dat de arbeiders onder zeer slechte omstandigheden leven. En wat dacht je van de CO2-uitstoot, de afvalwaterproblemen en de chemische nabehandelingen die zorgen voor een vervuild milieu? The Green Ivey wil hier voorgoed een einde aan maken door duurzame kinderkleding te verkopen: kleding die lang meegaat en goed is voor mens en planeet. Als mens kun je hier een steentje aan bijdragen door eco kinderkleding te kopen. Daarnaast kun je zelf nog acties ondernemen zoals: minder wassen, langer dragen en de eco kinderkleding duurzaam af te danken. 

Kies voor eco kinderkleding!

Door kritisch te zijn op de kledingkeuze van jouw kinderen, kun je zelf al een groot verschil maken. Als jij de stijl bewust kiest, zie je er niet alleen beter uit, maar heb je ook een verhaal te vertellen. Anderen zullen dit gedrag gauw overnemen en zullen je voorbeeld volgen. Door met z'n allen de bal aan het rollen te brengen, dwing je de grote modemerken om ook meer gecontroleerd en schoner te produceren. Samen gaan we voor een betere gezondheid van de planeet en de mens! Bekijk onze collectie aan duurzame kinderkleding.

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes