Sorteer op:
Toon:

Een prachtig milieubewust interieur dankzij biologische stoffen

Iedereen wil zijn huis zo mooi mogelijk inrichten en het interieur is hierbij erg belangrijk. Echter stel je jezelf al snel de vraag welk interieur je moet kiezen en waar je allemaal rekening mee moet houden. Bij The Green Ivey kun je in ieder geval terecht voor prachtig interieurspullen die ook nog eens biologisch, ecologisch en milieubewust zijn. Alle spullen op onze website zijn gemaakt van biologische stoffen! 

Prachtig interieur van biologisch stof

In onze webshop vind je een grote variatie aan interieurartikelen. Het stof dat gebruikt wordt bij de diverse items is gemaakt van biologische stoffen. Daarnaast zijn de stoffen van hoge kwaliteit waardoor je interieur jarenlang in goede staat mee zal gaan. Tevens wordt er gebruikgemaakt van diverse kleuren en printjes. Hierdoor zijn onder andere kussens, dekens maar ook kussenslopen en dergelijke te koop bij ons. Deze artikelen kun je allemaal prachtig combineren en hierdoor zal iedere kamer in je woning er anders en prachtig uitzien! 

Koop je biologische stoffen online

Wil je graag biologische stoffen kopen? Dan ben je bij The Green Ivey aan het juiste adres! Alle producten in onze webshop zijn op hun eigen manier verantwoord en een goede kennismaker met het milieubewuste leven. Zo zul je het verschil tussen een kussen of tas van onze webshop en deze van een niet biologische variant niet merken. The Green Ivey biedt de mogelijkheid voor iedereen om een steentje bij te dragen aan ons milieu op een manier waarop er niet op luxe of gebruiksgemak ingeleverd hoeft te worden. De biologische stoffen die gebruikt worden voor de producten zijn namelijk allemaal van zeer hoge kwaliteit en dat merk je direct.

Help het milieu een handje mee

De stoffen en interieurartikelen die je bij ons vindt zijn niet alleen prachtig en passen mooi in elk interieur, maar zijn ook nog eens ecologisch en milieuvriendelijk. Door het gebruik van natuurlijke stoffen weet je zeker dat je een handje helpt met het verbeteren van deze wereld. Zo zijn alle producten biologisch en ecologisch, waardoor de productie niet schadelijk is voor het milieu!

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes