Ecologische producten

Ecologische producten zijn nét iets meer dan biologische producten. Met de producten wordt er gekeken of de producten (grondstoffen) op natuurlijke wijze verbouwd zijn. Ecologie is de wetenschap die het verband tussen natuurlijke en het niet-natuurlijke milieu bestudeert. De wetenschap richt zich met name op de wisselwerking tussen levensgemeenschappen en organismen in hun omgeving. Ecologische producten houden consequent rekening met het hele ecosysteem.

Verschil tussen ecologie en biologie

Ecologisch en biologisch zijn termen die nauw bij elkaar liggen, maar toch zijn er enkele verschillen waardoor ze zich van elkaar onderscheiden. De belangrijkste vuistregel is: biologische producten zijn altijd ecologisch, andersom geldt dit echter niet. Ecologische producten hoeven namelijk niet altijd biologische producten te zijn. Met ecologie gaat het nét iets verder, waarvan voeding slechts één onderdeel is. 

Eco producten

Het verbeteren van de wereld, het milieu en de gemeenschap begint bij jezelf, hoe cliché het ook klinkt. Je eigen ecologische voetafdruk verkleinen is belangrijker dan men acht. Een goede eerste stap begint het recyclen van plastic, papier en blik. Een belangrijke vervolgstap zou kunnen zijn om eco producten aan te schaffen. De producten zijn vooralsnog gerecyclede, organische en hergebruikte producten, die tezamen de ecologische voetafdruk een heel stuk kunnen verkleinen. De vervolgstap eindigt met een overeenstemming in de natuurlijke kringloop en stukje bij stukje een verbetering van de wereld.  

Hoe kun jij je ecologische voetafdruk verkleinen?

Wanneer men eco producten koopt, wordt diegene vooralsnog vaak als een weldoener gezien. Eigenlijk raar toch, iets wat eigenlijk normaal dient te zijn, maar nu nog zó speciaal is? Wij bij The Green Ivey denken hetzelfde, juist om die reden hebben wij de producten zo toegankelijk mogelijk voor je gemaakt. 

De vervolgstap die zojuist besproken is, kan je zelf zetten door de webshop van The Green Ivey te bezoeken. De eco producten in het assortiment zijn zorgvuldig uitgekozen en bieden allen dezelfde uitkomst, namelijk het in stand houden én verbeteren van het natuurlijke leefmilieu; onze wereld. 

Ken jij mensen die hetzelfde denken als jou? Verras ze met de leukste en meest ecologische producten door middel van 'The Green Ivey gift'. De producten worden op de leukst mogelijke manier verpakt, met natuurlijk: ecologisch verpakpapier.

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes