Duurzame producten kopen?

Duurzaamheid is een vrij breed begrip, duurzaamheid houdt in dat iets voor een onbepaalde tijd blijft bestaan. Een duurzame wereld is een evenwichtige samenwerking tussen mens (people), milieu (planet) en economie (profit). Het doel hierbij is dat deze drie factoren in evenwicht zijn en allen werken naar een duurzame wereld die voort blijft bestaan. Naast het feit dat men geld wilt verdienen, is het ook belangrijk dat wij van de welvaart kunnen genieten op een duurzame wereld. Het is immers iedereens taak om goed voor de aarde te zorgen, zeker als we willen dat onze volgende generaties ook nog op onze mooie duurzame wereld kunnen genieten.
De World Commission on environment and Development van de VN heeft duurzaamheid op de volgende definitie geformuleerd: ''Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen''. 

Duurzame producten

Dit zijn producten die met de mens en dier, het milieu en de economie in evenwicht zijn. Duurzame producten kopen zorgt ervoor dat wij én onze volgende generaties kunnen blijven genieten op onze duurzame wereld. De producten leveren een expliciete bijdrage aan verbeteringen van zowel sociale- als milieueffecten. Door middel van duurzaam inkopen kun je als consument meer voor de wereld betekenen dan je denkt. 

Beschikbaar voor iedereen 

Duurzaamheid is gelukkig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het duurzaam inkopen is niet meer alleen voor de idealisten, duurzame producten zijn er voor jou en mij. Om een verschil te kunnen maken en jouw ecologische voetstap te verkleinen, hoef je niet meer direct grote stappen te ondernemen. Duurzame producten kopen wordt gelukkig steeds 'normaler'. Wij bij The Green Ivey willen de producten zo toegankelijk mogelijk maken. Het assortiment van The Green Ivey bestaat uit de leukste, meest ecologische én duurzaamste producten voor toegankelijke prijzen. 'De duurzame eerste stapjes' kunnen gemakkelijk in onze webshop gezet worden.

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes