Biologische verzorgingsproducten

Een schonere wereld begint uiteraard bij jezelf. Naast Moeder Natuur wil je echter ook jezelf goed verzorgen met de beste producten die er te vinden zijn. Er is tegenwoordig een veelvoud van verzorgingsproducten op de markt. De meeste artikelen zijn echter lang niet altijd vrij van schadelijke stoffen. In de webshop van The Green Ivey vind je alleen de beste biologische verzorgingsproducten die op natuurlijke basis zijn gemaakt. Zo zie je er niet alleen fantastisch uit, maar weet je ook nog eens zeker dat jouw producten niet schadelijk zijn.

Bestel hier je biologische huidverzorgingsproducten

We streven allemaal naar een zachte en gezonde huid. Dankzij de producten van The Green Ivey ben je gegarandeerd van biologische huidverzorgingsproducten die het gewenste effect op een natuurlijke manier bewerkstelligen. Kom tot rust door de vele essentiële oliën en verfrissende extracten die aanwezig zijn in onze producten.

Verzorg huid en haar op biologische wijze

In de webshop vind je diverse producten terug die jouw huid de beste verzorging geven. Denk hierbij aan reinigingsproducten, dag- en nachtverzorging, maskers, doucheproducten en nog veel meer. Ook zijn er biologische verzorgingsproducten te vinden voor je haar. Met de producten van The Green Ivey voorzie jij je haar van een welverdiende en milieuvriendelijke boost.

Straal met de biologische artikelen van The Green Ivey

Daarnaast heeft The Green Ivey een uitgebreid aanbod van biologische schoonheidsproducten. Zo ben je niet alleen verzekerd van een fantastische look, maar weet je ook nog eens zeker dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn. Ook zijn er geen schadelijke chemicaliën gebruikt in het productieproces, zijn ze fairtrade en hebben er absoluut geen dierproeven plaatsgevonden.
Wil je meer weten over onze biologische schoonheidsproducten of verzorgingsartikelen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment met stuk voor stuk mooie producten.

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes