Biologische babykleding en meer

Iedereen heeft het beste voor met zijn of haar baby. Biologisch gemaakte producten zijn dan ook ideaal. De biologische artikelen van The Green Ivey zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar het draagt ook nog eens bij aan het welzijn van onze planeet. Vandaar dat wij dan ook absoluut een voorstander zijn van biologisch. Jouw baby kan dankzij onze webshop ook met verantwoorde producten opgroeien. Wij vertellen je graag meer over de duurzame artikelen van The Green Ivey.

Mooie biologische babykleding 

Bij The Green Ivey kun je onder andere terecht voor biologische babykleding. We zien dat er een groeiende vraag is naar deze producten. Het groene verantwoorde gedachtegoed bij ouders die het beste voor hebben met hun baby's is een wenselijke trend. Het gebruikte materiaal brengt meerdere voordelen met zich mee. 

Voordelen van milieuvriendelijke kleding

Allereerst is de kleding bijzonder milieuvriendelijk. Voor het maken van reguliere kleding wordt er vaak gebruikgemaakt van milieuonvriendelijke producten, zoals pesticiden en chemicaliën. Bij biologische babykleding wordt er niets van dit alles gebruikt. Er zijn diverse materialen waarvan kleding voor de allerkleinsten in elkaar gezet kan worden. Denk hierbij aan: biologisch katoen, biologische bamboe, ecologisch wol en nog veel meer.
Daarnaast is de gevoelige babyhuid gebaat bij de gifvrije biologische kleding voor de allerkleinsten. In veel conventionele kinderkleding zijn namelijk hormoonverstorende stoffen aanwezig. Daarnaast zijn biologische kledingproducten vaak warmteregulerend en zit het ideaal, waardoor de kans op huidirritaties sterk vermindert.

Ruim assortiment aan biologische artikelen

The Green Ivey heeft echter meer dan enkel de beste biologische kledingproducten voor baby's. Wat te denken van biologische doekjes, verzorgingsproducten of artikelen voor het interieur van de kamer voor de kleintjes. Alle producten van The Green Ivey zijn biologisch, waardoor jouw baby de beste zorg krijgt van jou en ook nog eens bijzonder milieuvriendelijk is. 
Bekijk nu in onze webshop alle duurzame producten die wij verkopen. Je hoeft dus niet meer de deur uit om op zoek te gaan naar biologische producten voor je kroost, want The Green Ivey heeft alles wat je nodig hebt gewoon eenvoudig online. Verantwoord en biologisch voor jouw baby, allemaal op één plek.

Informatie Handig om te weten Over ons Order plaatsen Betaalmogelijkheden
Klantenservice
Nu offline
0613987274 info@thegreenivey.nl Contact
Ma - Vr09.00 - 16.00 FAQ
Copyright The Green Ivey 2021 - Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies - Sitemap - Webdesign & realisatie
Betaalmethodes